Interview Dan Fogler | Heroes Dutch Comic Con 2022

De Amerikaanse acteur Dan Fogler was aanwezig op de winter editie van Heroes Dutch Comic Con. Hij is vooral bekend van zijn rollen in The Walking Dead en de Fantastic Beasts filmreeks. Dit jaar was hij ook te zien in The Offer, in de rol van regisseur Francis Ford Coppola. Bekijk hier het interview.

Interview Dan Fogler op Dutch Comic Con

De Amerikaanse Dan Fogler is vooral bekend van zijn rol als Jacob Kowalski in de Fantastic Beasts trilogie, een prequel van de Harry Potter filmreeks. Daarnaast is Fogler sinds het ​negende seizoen van The Walking Dead te zien als Luke. Ook heeft Dan zijn stem verleend aan diverse animatiefilms, zoals Kung Fu Panda en Horton Hears a Who!. In 2005 debuteerde Fogler op Broadway. Voor zijn rol als William Barfée in The 25th Annual Putnam County Spelling Bee ontving hij een prestigieuze Tony-award.

Comic fans kunnen hem ook herkennen van zijn werk als schrijver van graphic novels. Zo schreef hij zijn eerste horror anthologie ‘Moon Lake’ in 2010. Acht jaar later volgde sci-fi novel ‘Brooklyn Gladiator’. Recentelijk bracht hij ‘Fishkill’ (2020) uit, in samenwerking met Australische comic book artiest Ben Templesmith.

Bezoekers kregen de mogelijkheid om Dan Fogler zijn handtekening te bemachtigen, met hem op de foto te gaan en brandende vragen te stellen tijdens de Q&A op het hoofdpodium van het evenement.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter