Veelgestelde vragen

Wat is Entertainmenthoek?

Entertainmenthoek of (E-hoek) is een Nederlandse online magazine van en voor liefhebbers van entertainment. Verwacht alles op onze site: van het laatste filmnieuws tot recensies van de nieuwste Netflix series. Wij analyseren entertainment, en creëren ook ons eigen werk.

Waar staat E-hoek voor?

E-Hoek staat uiteraard voor Entertainmenthoek.nl. E-hoek (oorspronkelijk Filmhoek.nl) is opgericht als een passieproject van een klein groepje mensen om filmrecensies te kunnen schrijven en delen. Wij zijn inmiddels meer dan dat. We zien onszelf als een zeer complete online magazine die een breed assortiment aan entertainment gerelateerd werk oplevert, maar toch de tijd neemt om ook werk met diepgang te creëren. Bij E-hoek nemen wij ons werk erg serieus, maar we doen dit vooral om lol te beleven.

Doet Entertainmenthoek ook aan internationaal verslaggeving?

Entertainmenthoek is in eerste instantie op de Nederlandse markt gericht. Het werk dat wij plaatsen is voornamelijk in het Nederlands. Uitzonderingen bestaan. Wij spreken vaak met buitenlandse filmmakers, en ons werk is soms ook in het Engels.

Kan ik werken voor Entertainmenthoek ?

Iedereen is in principe welkom om als vrijwilliger voor Entertainmenthoek te komen werken. De redactie van E-hoek nodigt je uit om jouw werk met ons te delen, en dan zal het een prominent plaatsje krijgen op onze site.

Wat voor werk kan ik opleveren?

Er zijn verschillende soorten werk die je kunt opleveren. Wat wij altijd kunnen gebruiken zijn recensies of blogs van een film of tv serie. Ook video’s zijn welkom; denk hierbij aan een reportage of videorecensie (zie ons Youtube kanaal voor voorbeelden). Daarnaast plaatsen wij ook andere creatieve werken: zoals stripverhalen, foto’s of artwork.

Waar moet mijn werk aan voldoen

Het werk moet vooral relevant zijn voor E-hoek. Dit betekent dat het gericht moet zijn op entertainment. Wij accepteren voornamelijk werk dat film- of televisie gerelateerd is. In de toekomst zullen wij ons ook richten op comics en cosplay. Als je graag werk wilt delen dat buiten deze entertainment branches valt (denk aan muziek of boekrecensies) dan kan dat eventueel in overleg. Wij doen uiteraard geen verslag van sportevenementen of politieke verkiezingen.

Hoe contacteer ik E-hoek om werk op te leveren?

Contact opnemen kan altijd via het contactformulier op onze infopagina. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met leden van de redactie. Contacteer het liefst onze hoofdredacteur Glenn Abbink (profielpagina Glenn) of de website beheerder Sandro Algra (profielpagina Sandro).

Wat zijn de voorwaarden om voor Entertainmenthoek te werken?

De enige twee voorwaarden die we stellen is dat jouw werk relevant is voor onze site en ook van een bepaalde kwaliteit is. Wij kunnen jouw werk eventueel corrigeren en ook feedback daarop geven. Maar als het algeheel niet goed genoeg is voor onze site zullen we het niet plaatsen.

Als maker van creatieve content moedige wij je aan om vooral je eigen stijl en werkwijze aan te houden.

Wat valt er te verdienen aan werk bij Entertainmenthoek?

Wij werken met vrijwilligers. Allereerst bieden we iedereen die zijn creativiteit kwijt wil een platform met exposure.

De vrijwilligers die meer betrokken zijn kunnen wij ook uitnodigen om speciale evenementen te bezoeken. Denk hierbij aan film premières.

Vanuit waar kan ik mijn werk verrichten?

Wij werken niet vanuit een vaste redactie. Jouw werk kun je in principe vanuit huis doen. In sommige gevallen bezoeken we ook speciale locaties en evenementen als filmfestivals.

Kan mijn organisatie samenwerken met Entertainmenthoek ?

Wij staan altijd open voor samenwerkingen, indien beide partijen ervan kunnen profiteren.

Wat voor samenwerkingen zijn mogelijk?

In overleg is er van alles mogelijk. Als jouw organisatie ook aan verslaggeving in de Entertainmentbranche doet dan is het mogelijk om een cross-over met E-hoek te doen. Bedrijven kunnen zich ook aanmelden als sponsor voor onze website.

Wat houdt het sponsoren van Entertainmenthoek in?

Een bedrijf kan Entertainmenthoek steunen met bijvoorbeeld een economische bijdrage. In ruil daarvoor zullen wij speciale content produceren om jullie organisatie van promotie te voorzien. Deze gesponsorde content zal prominent op onze site uitgelicht worden.

Zijn er voorwaarden voor een samenwerking?

Samenwerkingen gaan wij aan met organisaties die te maken hebben met de entertainment branche. Wij willen onze integriteit als entertainment magazine behouden. Dat betekent dat wij moeten beoordelen of jullie organisatie bij ons publiek past.

Hoe kan ik een samenwerking met Entertainmenthoek starten?

Neem contact met ons op. Dit kan via het contactformulier op onze infopagina. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met leden van de redactie. Contacteer voor cross-overs het liefst beheerder Sandro Algra (profielpagina Sandro). Voor sponsoring kun je het best spreken met onze hoofdredacteur Glenn Abbink (profielpagina Glenn) of de eigenaar van E-hoek Peter Solvani (profielpagina Peter).

Wat valt er te verdienen aan een samenwerking met Entertainmenthoek?

Entertainmenthoek geeft jouw organisatie exposure. Wij creëren gesponsorde content dat speciaal uitgelicht wordt op onze eigen website. De inhoud van die content wordt met de sponsor overlegd.

Kan ik meedoen aan prijsvragen?

Iedereen buiten Entertainmenthoek mag mee doen aan onze prijsvragen.

Hoe doe ik mee?

De nieuwste prijsvragen worden weergegeven op onze Home pagina. Bezoek de pagina van een prijsvraag en volg de stappen om mee te doen.

Wat zijn de voorwaarden om mee te doen?

De voorwaarden verschillen per prijsvraag. Lees hiervoor de prijsvraag goed door.

Kan ik vaker dan één keer meedoen?

Iedereen kan vaker aan een prijsvraag meedoen, ook voormalige winnaars.

Hoe wordt de winnaar uitgekozen?

Hoe de winnaar wordt uitgekozen hangt van de prijsvraag af. Soms is het op basis van zijn antwoord en soms wordt de winnaar geheel willekeurig uitgekozen.

Hoe weet ik dat ik gewonnen heb?

Als een deelnemer zijn contactgegevens bij ons achterlaat nemen we persoonlijk contact met hem/haar op.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter