Interview Paul Blackthorne | Heroes Dutch Comic Con 2022

De Britse acteur Paul Blackthorne was aanwezig op de winter editie van Heroes Dutch Comic Con. Hij is vooral bekend als detective Quentin Lance in Arrow en in de vele spin-offs binnen de Arrowverse. Naast acteur is hij ook schrijver en documentairemaker. Wij mochten Paul Blackthorne spreken tijdens het evenement. Bekijk het interview hieronder!

Paul Blackthorne op Dutch Comic Con

De Britse Paul Blackthorne is vooral bekend van zijn rol in de superhelden-hitserie Arrow, waar hij 8 seizoenen de rol van Quentin Lance heeft vertolkt. Het personage was tevens te zien in The Flash en Legends of Tomorrow. Blackthorne is ook bekend voor zijn hoofdrol in The Dresden Files als Harry Dresden. Recentelijk was hij te zien als detective Tom Hackett in The In Between.

Blackthorne had zijn eerste rol als acteur te pakken in de Oscar-genomineerde film Lagaan, als schurk Captain Russell. Daarna ging het snel met zijn carrière en vertolkte hij rollen in diverse bekende Amerikaanse televisieseries. Zo was hij te zien als Stephen Saunders in seizoen 3 van 24, als Shane Healey in Lipstick Jungle, en had hij bijrollen in onder andere ER, Monk, en Burn Notice.

Naast zijn werk als acteur en regisseur, is Paul een gevierd fotograaf en combineert hij dit graag met filantropisch werk. Met zijn eerste exhibitie ‘Fish Heads and Other Things’ haalde hij geld op voor Greenpeace. Voor zijn exhibitie ‘Delhi To Manhattan’, waarin hij zijn reis door de Himalaya’s documenteerde, gingen de opbrengsten naar de Tibetaanse kinderen uit de dorpen van Dharamsala.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter