Streamingaanbod gastblog

Streamingdiensten blijven hun aanbod steeds verder uitbreiden. Wij doen ons best om onze lezers hier zo goed mogelijk van op de hoogte te houden. Het leek ons leuk om dit voortaan op een wat andere wijze te doen, namelijk door een bekende Nederlandse blogger, podcaster of filmmaker te vragen om in het recente aanbod te duiken.

Het werkt als volgt: wij sturen een lijstje op met recent toegevoegde films, series en documentaires op de in Nederland beschikbare streamingdiensten. Denk hierbij aan Netflix, Videoland, Amazon Prime Video maar ook Apple TV+ of Cinetree. Je mag natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar titels, zolang ze niet langer dan 10 dagen (het liefst korter) op de dienst staan.

Vervolgens is het de bedoeling dat je enkele titels (tussen de 4 en 10) uitkiest en erop reageert. Dit mogen aanraders zijn, maar ook afraders. Denk hierbij aan:

  • ”Pride en Preduce, echt een aanrader!”
  • ”Aaah, niet Cats, die is heel slecht”
  • ”Palm Springs, die wilde ik al een tijdje zien”
  • ”Seaspiracy schijnt interessant te zijn”
  • ”Ik heb Tenet vorig jaar gemist, dus ben wel benieuwd”

Het liefst zien we een klein lijstje/opsomming van enkele titels waar jij iets over wilt zeggen. Je hoeft ze niet allemaal gezien te hebben, maar je mag ook aangeven welke titels je leuk lijkt.

Als je geen tijd of zin hebt om veel te schrijven (wat geen probleem is!) dan volstaat een kleine opsomming met titels met korte toelichting. Wij maken er dan zelf een blog van.

Uiteraard zullen wij jouw eigen blog/podcast en/of recente project promoten. Hiervoor mag je een eigen tekst aanleveren, maar dat kun je ook door ons laten doen.