Chantal van Remmen | De Producer

“Toto, I’ve a feeling we’re not in Kansas anymore.”
Een beroemde quote uit The Wizard of Oz (1939) die goed het gevoel van een perfecte film weergeeft. Het gevoel dat je niet meer thuis op de bank zit, maar dat je echt wordt meegezogen in de film.

Over mij

Al van jongs af aan, toen we nog films op video en dvd keken in plaats van via streamingsdiensten, ben ik geïnteresseerd geweest in het proces van filmmaken. Ik beleefde altijd veel plezier aan het kijken van de ‘making of’ en de ‘behind the scenes’ die in het bonus menu te vinden waren.
Later ben ik mij daar meer op gaan focussen wat er in geresulteerd heeft dat ik regelmatig als producer en/of opnameleider bij films betrokken ben. Bij Entertainmenthoek krijg ik de mogelijkheid om de films die ik kijk te recenseren. En af en toe promotie te maken voor de films waaraan ik werk. En bijkomend voordeel is dat ik vaak al een film kan zien voordat hij officieel uit is! Extra genieten.

Rol bij E-Hoek

  • Recensent
  • Blogger

Lees hier de artikelen van Chantal van Remmen.