Kimberly Leerkes | De social media wizard

Over mij

Ook ik ben groot geworden op een grote portie Disney klassiekers en natuurlijk de nodige anime. Al snel merkte ik (ja, ook als kind) dat mijn passie voor deze verhalen wat verder ging dan dat van mijn klasgenootjes. Ik ben wat dat betreft echt een typische fan. Als ik een tof verhaal zie met geweldige personages, dan kan ik niet passief achter mijn TV’tje blijven zitten. Met zulke toffe content moet iets gedaan worden. Als kind liet ik me graag inspireren en tekende ik mijn eigen fan comics met bijvoorbeeld de Powerpuff Girls. Dat vorderde zich later tot geschreven verhalen, wat ongetwijfeld ervoor heeft gezorgd dat ik als “volwassene” (heh gatver, wat een woord) nog steeds graag schrijf over onderwerpen die me trekken. Films en series zijn nog altijd een terugkerend thema in mijn artikelen. Niet gek ook, dat ik uiteindelijk bij een film site ben terecht gekomen.

Het maakt daarom ook niet uit naar welk genre ik kijk. Waar het mij om draait is dat er een sterk en creatief verhaal wordt neergezet. Ik geniet net zoveel van de nieuwste Marvel film als van de nieuwste release van Denis Villeneuve. Horror of romcom? Als het mij maar boeit!

Film moet een indruk op me maken, het moet me emotioneren en me aanzetten tot nadenken. Misschien nog wel het belangrijkste: ik wil erover kunnen praten! Vandaar dat ik mijn obsessieve filmhobby heb omgezet in een filmblog.

Zelf heb ik mijn eindeloze filmpraat een huis gegeven op mijn eigen site: The Screen Life. Al snel merkte ik dat ik meer van de filmindustrie wilde leren en graag met andere film buffs praat over onverwachte plottwist en gewaagde filmscenario’s. Vandaar dat ik me voegde bij de filmhelden van Entertainmenthoek! Het is heerlijk om met anderen mijn liefde voor dit medium te delen. Ik hoop daarom dat mijn enthousiasme aanstekelijk is en mijn lezers met net zoveel passie voor de buis (gaan) zitten als ik.

Lees vooral mijn artikelen en laat me weten wat je ervan vindt!

Rol bij E-Hoek

  • Recensent
  • Blogger
  • Social media marketeer

Lees hier de artikelen van Kimberly Leerkes.