Steun ons!

Entertainmenthoek wordt al sinds 2012 onderhouden door vrijwilligers met een passie voor films en series. Naast het publiceren van nieuwsberichten en recensies proberen we ook leuke evenementen en (lokale) filmprojecten onder de aandacht te brengen. Hiermee streven we ernaar om een platform voor een door filmliefhebbers te zijn. Kun jij waarderen wat we doen? Steun ons!

Mocht jij ons willen steunen dan kan dat simpelweg door af en toe een reactie achter te laten op onze social media kanalen. Of door berichten te delen. Niet alleen geef je hiermee aan dat je onze berichten kunt waarderen, het kan er ook voor zorgen dat meer mensen onze artikelen zien. Abonneren op ons Youtube-kanaal wordt overigens ook zeer gewaardeerd. Daarnaast staan we altijd open voor gastschrijvers en andere samenwerkingen. We zijn dankbaar voor alle inbreng.

We zijn vooral actief via Facebook en Instagram, maar ook via Twitter worden regelmatig berichten geplaatst. Al zijn we ook via mail te bereiken, voor zowel vragen als opmerkingen.

Samenwerkingen

Mochten we overigens ook wat voor jou kunnen doen dan mag je ons altijd mailen via martijn@entertainmenthoek.nl Dit kan van alles zijn, van het onder de aandacht brengen van een filmproject tot het een platform geven van jouw creatieve werk.