13 Reasons Why seizoen 2 te zien vanaf 18 mei

The tapes were just the beginning… 13 Reasons Why seizoen 2 zal vanaf 18 mei 2018 te zien zijn op Netflix. Bekijk hieronder de aankondigingsvideo!

13 Reasons Why, gebaseerd op de reeks bestsellers van Jay Asher, gaat over Clay Jensen (Dylan Minette), een jongeman die op een dag thuiskomt en een mysterieuze doos met z’n naam erop aantreft. De inhoud bestaat uit een stel cassettes waarop zijn klasgenoot Hannah Baker te horen is. Het lugubere aan het geheel is dat Hannah (Katherine Langford) – op wie Clay overigens verliefd was – twee weken eerder zelfmoord heeft gepleegd en op de cassettes legt ze uit dat ze dertien verschillende redenen had om haar leven te beëindigen.

Het tweede seizoen begint tijdens de nasleep van Hannah’s dood en is de start van de gecompliceerde reizen van de personages naar genezing en herstel. Liberty High bereidt zich voor op een rechtszaak, maar iemand zal er alles aan doen om de waarheid rond Hannah’s dood verborgen te houden. Een reeks onheilspellende polaroids leidt Clay en zijn klasgenoten naar een misselijkmakend geheim en een samenzwering om het te verbergen.

Ter voorbereiding op de lancering van seizoen 2 zullen nieuwe bronnen worden toegevoegd aan 13ReasonsWhy.info, inclusief een bijgewerkte discussiegids en een nieuwe discussie serie.