Opnames van X-Men spin-off Gambit starten binnenkort

Volgens ABC’s WGNO begint 20th Century Fox in maart met de opnames van de superheldenfilm Gambit. Hiermee wordt nogmaals bevestigd dat de film er wel degelijk komt, aangezien er nogal wat omstandigheden waren. Het was even niet zeker of Channing Tatum wel in de film zou zitten en regisseur Rupert Wyatt verliet het project. Wyatt werd vervangen door Doug Liman, bekend van Edge of Tomorrow. De opnames zullen plaatsvinden in onder meer New Orleans. Ook actrice Lea Seydoux is verbonden aan het project. Zij speelt het Bella Donna Boudreaux.

Opnames van X-Men spin-off Gambit starten binnenkort

Actrice Lea Seydoux

Bella is dochter van de leider van de New Orleans Assassins’ Guild en ze was Gambit’s eerste liefde. Ze trouwen om de Assassins’ Guild en de Thieves’ Guild, een team waar LeBeau lid van is, te verenigen. Bella krijgt daarna mutantenkrachten, waaronder het creëren van plasma-uitbarstingen.

De film zou in eerste instantie verschijnen in oktober dit jaar, maar is door alle omstandigheden uitgesteld naar 2017.

Opnames van X-Men spin-off Gambit starten binnenkort

Acteur Channing Tatum gaat de rol van Gambit vertolken

Gambit is een mutant die de superkracht heeft om mentaal kinetische energie te maken en beheersen. Hij is vooral bekend om zijn kaarttrucjes. Hiermee was hij al in X-Men Origins: Wolverine te zien, nu krijgt hij dus een eigen spin-off. Tatum vertolkt niet alleen de rol van Gambit, maar zal het project ook produceren.