Bill Pullman als cowboy in The Ballad of Lefty Brown trailer

A24 en DIRECTV hebben de eerste trailer en poster vrijgegeven voor het western drama The Ballad of Lefty Brown, met in de hoofdrol Bill Pullman als een cowboy wiens beste vriend voor zijn ogen wordt neergeschoten, waarna hij wraak neemt. Bekijk de trailer en poster hieronder.

[youtube Sv2khM97ylU]

Bill Pullman als cowboy in The Ballad of Lefty Brown trailer

The Ballad of Lefty Brown is de tweede film van regisseur Jared Moshé. Eerder maakte hij de western Dead Man’s Burden. De cast bestaat naast Pullman uit Kathy Baker, Jim Caviezel, Joe Anderson, Diego Josef, Tommy Flanagan en Peter Fonda.

Wanneer cowboy Lefty Brown zijn jarenlange partner, de net tot Senator verkozen Edward Johnson, voor zijn ziet vermoord worden, wil hij diens gruwelijke dood wreken. Lefty gaat achter de moordenaars aan over de desolate vlaktes van de noordwestelijke Amerikaanse staat Montana. Daarbij recruteert hij een jonge revolverheld en een oude vriend, een veel drinkende U.S. Marshall. Maar na een eerste confrontatie met de moordenaars wordt Lefty zelf beschuldigd van de moord op zijn beste vriend, en moet hij zijn onschuld zien te bewijzen door de machtige mannen achter de moord te vinden en onthullen.

The Ballad of Lefty Brown gaat op 9 november in première op DIRECTV en is vanaf 15 december te zien in de Amerikaanse bioscoop.