E.T. en Elliott worden herenigd in Xfinity promo

Comcast (moederbedrijf van Universal Pictures) heeft een nieuwe 4-minuten Xfinity advertentie uitgebracht met de titel A Holiday Reunion, waarin E.T. en Elliott (Henry Thomas) voor het eerst in 37 jaar herenigd worden. Bekijk het korte pseudo-vervolg op de klassieker E.T. the Extraterrestrial hieronder!

Thomas vertelde aan Deadline:

“The audience is going to get everything they want out of a sequel without the messy bits that could destroy the beauty of the original and the special place it has in people’s minds and hearts.”  

Na 37 jaar komt E.T. terug om zijn vriend Elliott, te bezoeken voor de vakantie. Tijdens zijn verblijf leert E.T. dat Elliott nu een eigen familie heeft en dat de technologie sinds zijn laatste bezoek op aarde volledig is veranderd. De advertentie werd geregisseerd door Lance Acord, cinematograaf op films als Lost in Translation en Adaptation. Hoewel het niet werd gemaakt met de directe deelname van originele filmmaker Steven Spielberg, gaf hij de advertentie zijn zegen en trad hij op als consultant.

Thomas zei:

“Looking at the storyboards, I could see exactly why Steven was really behind it, because the integrity of the story isn’t lost in this retelling.”

Wat vind je van A Holiday Reunion? Laat het ons weten in de reacties hieronder!