Eerste blik op menselijke vorm personeel in Beauty and the Beast

In de trailer zagen we eerder de geanimeerde varianten van het personeel uit de Walt Disney-film Beauty and the Beast. Nu  is er een standee verschenen in een bioscoop in de Verenigde Staten waarop we de menselijke varianten op de personages zien. Deze kun je hieronder bekijken.

photo-4-3photo-2-2photo-2-3photo-3-3photo-2-5photo-4photo-3photo-2-1 photo-5-3

Emma Watson en Dan Stevens zullen respectievelijk te zien zijn als Belle en het Beest. Daarnaast speelt Luke Evans Gaston en Josh Gad Lefou. Emma Thompson speelt Mrs. Potts en Kevin Kline Belle’s vader, Maurice. Ewan McGregor zien we als Lumiere, Ian McKellen speelt Cogsworth, Stanley Tucci zal te zien zijn als Cadenza de piano, Gugu Mbatha-Raw als Plumette, Nathan Mack als Chip en Audra McDonald als Garderobe.

Achtvoudig Oscar-winnaar Alan Menken (The Little Mermaid, Aladdin) zal de soundtrack van de film verzorgen. De score zal naast de oude nummers nieuwe bevatten. Daarnaast wordt er nieuwe muziek geschreven tezamen met Sir Tim Rice. De film Beauty and the Beast wordt geregisseerd door Bill Condon en vanaf 29 maart 2017 te zien.