Eerste blik op Ruby Rose in The CW’s Batwoman

The CW heeft een eerste blik vrijgegeven op Ruby Rose als Batwoman, die als eerste zal verschijnen in de jaarlijkse DC superhelden crossover, met als titel Elseworlds. Vervolgens krijgt ze haar eigen serie. Bekijk de foto hieronder.

Ruby Rose in The CW’s Batwoman

The CW’s Batwoman is geschreven door Caroline Dries op basis van de DC-personages. Gewapend met een passie voor sociale rechtvaardigheid en een flair voor haar gedachten, gaat Kate Kane (Ruby Rose) als Batwoman de straten van Gotham op, een lesbische en hoogopgeleide straatvechtster die klaar is om de criminele heropleving van de falende stad uit de weg te ruimen. Maar noem haar nog geen held. In een stad die wanhopig op zoek is naar een redder, moet Kate haar eigen demonen overwinnen voordat ze de roep om het Gotham-symbool van hoop te zijn kan omhelzen.

De Batwoman serie is afkomstig van Berlanti Productions in samenwerking met Warner Bros. Television. Dries zal uitvoerend produceren naast Berlanti en Sarah Schechter. Voormalig president-directeur van DC Entertainment, Geoff Johns, is aangesteld als uitvoerend producnt via zijn nieuwe banner Mad Ghost Productions.

Batwoman, aka Kate Kane, is een van de vele vigilantes die Gotham beschermen. Het personage werd voor het eerst geïntroduceerd in Detective Comics in 1956 en werd opnieuw ontworpen voor DC Comics ‘New 52 als een joodse lesbienne. Kane is een rijke erfgename die wordt geïnspireerd door Batman en ervoor kiest om ook haar rijkdom en middelen te gebruiken om misdaad te bestrijden als gemaskerde burgerwacht in haar thuisstad Gotham City. Arrow en The Flash hebben beide het bestaat van Gotham City in het Arrow-vers bevestigd, zoals toen Oliver Queen sprak over Bruce Wayne tijdens dit seizoen van Arrow.

Het volgende CW-crossover-evenement gaat in december 2018 van start.