Eerste trailer De Held

Eerste trailer De HeldBekijk de eerste trailer voor De Held, de verfilming van de roman van Jessica Durlacher door Menno Mejyes (De Reünie, Het Diner). De film opent het Nederlands Film Festival, welke plaatsvindt van 21 tot en met 30 september.

[youtube 3iHJa3R-1EY]

Sara Silverstein is net met haar familie teruggekeerd uit LA. Ze is nooit in aanraking gekomen met geweld, dus als haar zoon zich aanmeldt bij de US Marines voelt Sara zich machteloos en verpletterd. Dan wordt ze aangevallen door een vreemde man en komt haar vader plotseling te overlijden. Als vlak daarop haar gezin slachtoffer wordt van een gewelddadige inbraak, bereikt de dreiging een hoogtepunt. Houdt dit alles verband met het mysterieuze oorlogsverleden van haar vader? Sara moet de familiegeschiedenis ontrafelen om te ontdekken wie hen bedreigt en tegelijkertijd een manier vinden om haar familie bij elkaar te houden.

De verfilming van de spannende roman van Jessica Durlacher heeft hoofdrollen voor Monic Hendrickx, Fedja van Huet, Daan Schuurmans, Susan Visser, Thijs Boermans, Kitty Courbois, Hans Croiset en Suus de Nies.

Vanaf 29 september in de Nederlandse bioscoop.