Eerste trailer superheldenfilm Shazam!

Warner Bros. Pictures heeft tijdens Comic-Con de eerste trailer vrijgegeven voor Shazam! Bekijk de trailer hieronder.

We hebben allemaal een superheld in ons, er is gewoon een beetje magie voor nodig om het naar buiten te brengen. In het geval van Billy Batson (Angel), door één woord te schreeuwen – SHAZAM! – kan dit 14-jarige pleegkind zich met behulp van een oude tovenaar in de volwassen superheld Shazam (Levi) veranderen. Nog steeds een kind van binnen – in een afgetraind, goddelijke lichaam – doet Shazam in deze volwassen versie van zichzelf alles wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee hebben! Kan hij vliegen? Heeft hij een röntgenvisie? Kan hij bliksem uit zijn handen schieten? Kan hij zijn test voor sociale studies overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn capaciteiten met de vrolijke roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel onder de knie moeten krijgen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden gecontroleerd door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).

In de film zijn er hoofdrollen voor Zachary LeviAsher Angel, Mark Strong, Jack Dylan Grazer, Grace Fulton, Faithe Herman, Ian Chen, Jovan Armand, Cooper Andrews, Marta Milans, Ron Cephas Jones.

Shazam werd in 1939 bedacht door artiest C. C. Beck en schrijver Bill Parker. Het personage verscheen voor het eerst in Fawcett Comics’ Whiz Comics #2. Door het woord “Shazam” te zeggen verandert de tiener Billy Batson in Shazam! kreeg.

David F. Sandberg regisseert de film op basis van een scenario door Henry Gayden en Darren Lemke. De film draait vanaf april 2019 in de bioscoop.