F. Gary Gray in gesprek voor regie Men in Black reboot

F. Gary Gray in gesprek voor regie Men in BlackVolgens Deadline is Sony Pictures in gesprek met F. Gary Gray voor de regie van een Men in Black reboot. Gray regisseerde eerder films als Straight Outta Compton en The Fate of the Furious. De nieuwe Men in Black film staat gepland voor 14 juni 2019.

De nog titelloze Men in Black spinoff zal geen rollen hebben voor Will Smith of Tommy Lee Jones, maar zal de rest van de wereld verkennen die te zien was in de originele trilogie. Het gaat hier om een ander project dan de geannuleerd 21 Jump Street franchise mashup, MIB 23. Die film blijft echter wel in ontwikkeling.

De nieuwe Men in Black film is geschreven door Matt Holloway & Art Marcum (Iron Man, Transformers: The Last Knight). Originele franchiseproducenten Walter Parkes en Laurie MacDonald zijn terug samen met uitvoerend producent Steven Spielberg.

De originele Men in Black kwam twintig jaar geleden uit in de zomer van 1997 en bracht wereldwijd $ 589 miljoen op. Het vervolg uit 2002, Men in Black II, kwam wereldwijd uit op $ 441 miljoen en werd minder enthousiast ontvangen door zowel critici als het publiek, terwijl de MIB 3 uit 2012 de reeks op creatieve wijze hervatte en wereldwijd $ 642 miljoen verdiende. Barry Sonnenfeld regisseerde alle drie de films.