Game of Thrones Live Concert Experience ft. Ramin Djawadi

Op 21 mei komt de wereld van het continent Westeros tot leven tijdens de Game of Thrones Live Concert Experience featuring Ramin Djawadi in Ziggo Dome. Na een succesvolle tournee in Amerika maakt componist Ramin Djawadi de oversteek naar de andere kant van the narrow sea.

Het Game of Thrones Live Concert Experience Featuring Ramin Djawadi brengt de wereld van Westeros in mei 2018 naar Europa. Wegens overweldigend succes is er ook een tweede tournee in Amerika toegevoegd, in de herfst van 2018. Het muzikale spektakel geeft fans van Game of Thrones de kans om componist Ramin Djawadi te bewonderen, die met een compleet orkest en koor de muziek brengt uit alle zeven seizoenen van de iconische HBO serie. Tijdens de nieuw aangekondigde data voor de Game of Thrones Live Concert Experience Featuring Ramin Djawadi kan het publiek genieten van nieuwe muziek en beelden uit seizoen 7.

Game of Thrones Live vormt hét ultieme muzikale spektakel voor fans van de Emmy Award-winnende HBO serie. Geniet van de adembenemende beelden en het nieuwe decorontwerp, onder begeleiding van de herkenbare muziek die je meevoert naar Westeros. Winter is coming en dat wil je niet missen!