Geen derde Percy Jackson-film

Logan Lerman speelde eerder de titelrol in Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief (2010) en Percy Jackson: Sea of Monsters (2013) van 20th Century Fox. De acteur gelooft echter niet dat er een derde Percy Jackson film zal komen. Hij vertelde:

“It’s not happening. It’s been a great experience for me. It’s opened up a lot of doors for me, but I don’t think it’s happening.”

Het boek Percy Jackson: The Titan’s Curse van Rick Riordan had het volgende boek moeten zijn dat verfilmd zou gaan worden in de reeks.

Percy Jackson (Logan Lerman) is een jongen die op het punt staat om van de middelbare school getrapt te worden. Alweer. Maar dat is niet zijn grootste zorg. Dankzij een Satyr, genaamd Grover, komt Percy er achter dat hij deel uitmaakt van een mythische wereld vol magische wezens en dat hij de nakomeling is van de Griekse god Poseidon. Als de bliksemschicht van Zeus wordt gestolen, hebben Percy en zijn vrienden tien dagen de tijd om zijn onschuld te bewijzen en om een oorlog tussen de goden te voorkomen.

Verder rollen zijn er voor Alexandra DaddarioDouglas SmithMary BirdsongYvette Nicole BrownMissi PyleNathan FillionAnthony HeadPaloma KwiatkowskiLeven RambinStanley Tucci, Robert Maillet en Zoe Aggeliki.