Opening Stephen King’s IT online

IT heeft het record van 'grootste horrorfilm openingsweekend' gebroken Met een wereldwijde opbrengst van ruim $650 miljoen doet de Stephen King-verfilming IT het erg goed aan de box office. Heb jij de film nog niet gezien? Warner Bros. is nu zo lief geweest om de eerste paar minuten uit de film online te zetten. Bekijk deze hieronder.

[youtube DJWJ6RP55nU]

In het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, verdwijnen een aantal mensen op mysterieuze wijze. Een groepje jonge kinderen krijgt te maken met hun grootste angst wanneer ze oog in oog komen te staan met de kwaadaardige clown Pennywise. De clown staat al eeuwenlang bekend om dood en verderf. Zal het deze kinderen lukken om het kwaad uit hun woonplaats te verdrijven?

Een New Line Cinema productie, onder regie van de Argentijnse Andy Muschietti. Met in de hoofdrollen Bill Skarsgård, Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer en Nicholas Hamilton. Het scenario is van Chase Palmer & Cary Fukunaga en Gary Dauberman.

Warner Bros. en Muschietti werken inmiddels al aan het vervolg, welke gepland staat voor september 2019.