Megan Fox: ‘Ninja Turtles 2 wordt veel beter’

MEgan Fox: 'Ninja Turtles 2 wordt veel beter'

Vanaf 3 juni volgend jaar draait het vervolg op Teenage Mutant Ninja Turtles in de bioscoop. De eerste trailer van Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows werd onlangs vrijgegeven. Maar de reacties op het eerste deel waren niet heel positief. Toch denkt Megan Fox (April O’Neil) dat fans een goede reden zullen hebben om Ninja Turtles 2 te kijken. Na verluid worden veel stappen ondernomen om de fouten uit het eerste deel te verbeteren. Maar volgens Fox is het ook belangrijk dat de nieuwe regisseur veel meer heeft met de franchise.

“They hired a director who’s a super fan of the Turtles, they figured out the tone of the movie should be funny. This isn’t Turtles in Gotham City, that’s the wrong way to take it.”

De eerste film werd geregisseerd door Jonathan Liebesman. Voor deel 2 wordt hij vervangen door David Green, een regisseur die volgens Fox meer begrip heeft voor het bronmateriaal. Het is een keuze die in het verleden voor meerdere franchises blijkt te hebben gewerkt. Zo werd The Avengers een groot succes onder leiding van Joss Whendon. Star Wars: The Force Awakens van J.J. Abrams krijgt tot nu toe ook voornamelijk positieve reacties. Het toont aan dat filmmakers die om een franchise geven ook eerder een sterke visie hebben op een mogelijke verfilming.

‘Wat de toon betreft kiest het tweede deel voor een lichtere invalshoek,’ alsdus Fox. Ook zullen we meer bekende personages terugzien, zoals Casey Jones en Bebop & Rocksteady. Het is nog maar afwachten of Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows de beloftes van Megan Fox waar kan maken.