Nieuwe Billy Lynn’s Long Halftime Walk trailer

Nieuwe Billy Lynn’s Long Halftime Walk trailerTriStar Pictures heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor Billy Lynn’s Long Halftime Walk, een film van Ang Lee gebaseerd op het boek door Ben Fountain. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube veoPig2LJDU]

Billy Lynn’s Long Halftime Walk is gebaseerd op het gelijknamige boek. De film vertelt het verhaal van de 19-jarige soldaat Billy Lynn die samen met zijn Bravo Squad geëerd wordt na een gruwelijke veldstrijd in Irak en terug wordt gebracht naar de Verenigde Staten voor een zogenaamde ‘victory tour’. Via flashbacks tijdens de pauze van een grote American Football-wedstrijd onthult de film beetje bij beetje wat er echt is gebeurd tijdens de strijd.

Lee gebruikte voor de film een nieuwe technologie, waarin een ultra-hoge frame-rate gebruikt wordt om een unieke visuele ervaring te creëren. Hoofdrollen zijn er voor nieuwkomer Joe Alwyn, Kristen Stewart, Chris Tucker, Garrett Hedlund, Vin Diesel en Steve Martin. Billy Lynn’s Long Halftime Walk draait vanaf 5 januari 2017 in de Nederlandse bioscopen.