Nieuwe poster Transformers: The Last Knight

Paramount Pictures heeft de nieuwe poster vrijgegeven voor de vijfde Transformers-film Transformers: The Last Knight met daarop de Autobots, Optimus Prime en Bumblebee. Deze kun je hieronder bekijken.

Nieuwe poster Transformers: The Last Knight

[youtube pVeVvdPK6q4]

Mensen en Transformers voeren oorlog, Optimus Prime is verdwenen. De sleutel voor het redden van de toekomst ligt in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van de Transformers op Aarde. Het lot van de wereld ligt in handen van een aantal onwaarschijnlijke kandidaten, namelijk Cade Yeager, Bumblebee, een Engelse Lord en een professor aan Oxford.

De Transformers: The Last Knight cast bestaat uit Mark WahlbergIsabela MonerJosh Duhamel, Anthony HopkinsLaura Haddock, Tyrese GibsonSantiago CabreraStanley Tucci en Jerrod CarmichaelMichael Bay keert terug voor de regie van de film. Transformers 5 is geschreven door Iron Man-scenaristen Art Marcum & Matt Holloway en Ken Nolan (Black Hawk Down).  De film is te zien vanaf 22 juni 2017. In 2018 volgt een spin-off rond Bumblebee en een jaar later een vervolg.