Nieuwe trailer en poster voor Wes Anderson’s Isle of Dogs

Fox Searchlight Pictures heeft een nieuwe trailer en poster vrijgegeven voor Isle of Dogs, de nieuwe stop-motion film van regisseur Wes Anderson. Deze kun je hieronder bekijken.

[youtube dt__kig8PVU]

Nieuwe trailer en poster voor Wes Anderson’s Isle of Dogs

Isle of Dogs vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, de twaalfjarige pupil van de corrupte burgemeester. De burgemeester verbant alle honden naar een groot vuilniseiland dat Trash Island heet. Daarop besluit Atari, in zijn eentje en op een klein bootje, de rivier over te steken en op het eilandje te zoeken naar zijn hond, Spots. Daar maakt hij nieuwe vrienden en begint hij een epische reis die de toekomst en het lot van het hele gebied zal bepalen.

Het wordt de tweede stop-motion film van Anderson, die eerder een Oscarnominatie scoorde met Fantastic Mr. Fox (2009). Stemmen in de film worden onder meer ingesproken door F. Murray Abraham, Bob Balaban, Bud Cort, Bryan Cranston, Greta Gerwig, Jeff Goldblum, Akira Ito, Scarlett Johansson, Harvey Keitel, Bill Murray, Kunichi Nomura, Edward Norton, Yoko Ono, Koyu Rankin, Liev Schreiber, Tilda Swinton, Akira Takayama en Frank Wood. Isle of Dogs draait vanaf 20 april 2018 in de bioscoop.