Nieuwe trailer voor Spider-Man: Far From Home

Marvel Studios en Sony Picture hebben een nieuwe trailer vrijgegeven voor Spider-Man: Far From Home. Deze kun je hieronder bekijken.

Peter Parker is terug in Spider-Man: Far From Home, het nieuwste deel in de Spider-Man: Homecoming-franchise! Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

De titelrol zal wederom gespeeld worden door Tom Holland. Hij zal vergezeld worden door Marvel Cinematic Universe veteranen Samuel L. Jackson (The Hitman’s Bodyguard) en Cobie Smulders (How I Met Your Mother). Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Okja) speelt de rol van superschurk Mysterio en Michael Keaton zien we wederom als Adrian Toomes/The Vulture. Daarnaast zien we ook de terugkeer van Zendaya als Michelle Jones, Marisa Tomei als Aunt May en Jacob Batalon als Ned.

Spider-Man: Far From Home is geregisseerd door Jon WattsHomecoming schrijvers Chris McKenna en Erik Sommers hebben tevens de sequel geschreven. De film staat gepland voor 5 juli 2019 en is de aftrap van de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe!