Overval comic con in trailer komedie Supercon

Sony Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven voor de maffe komedie Supercon, over de bevolking van een comic conventie. Deze kun je hieronder bekijken. In de hoofdrollen zien we onder andere Russell Peters, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Clancy Brown en John Malkovich.

Supercon

Het is weer weekend dus is het weer tijd voor een comic conventie voor voormalig TV-ster Keith Mahar. De meeste mensen kennen Keith helemaal niet. De enige reden dat hij in bepaalde kringen beroemd werd, is dat hij als kind de ster van een televisieserie in de jaren tachtig was. Keith voegt zich met tegenzin bij zijn beste vrienden, cartoon voice-over acteur Matt, stripartiest Allison en de jaren tachtig televisiester Brock, die ook op de conventie werken.

Maar alles gaat mis wanneer Keiths voormalige tegenspeler en grote ster van de conventie, Adam King, besluit om hem en zijn groep vrienden te verbannen van de conventie (met behulp van de promoter). Dit lanceert de groep op een missie om King en de promoter op de grootst mogelijke manier te grazen te nemen: door de opbrengsten van de conventie te stelen.

Supercon is geregisseerd door Zak Knutson. Het scenario is geschreven door Knutson, Andy Sipes en Dana Snyder. Vanaf april draait de film in de Amerikaanse bioscoop.