Pathé opent dit jaar nog drie 4DX-bioscoopzalen

In december 2017 opende Pathé in Pathé De Munt en Pathé De Kuip de eerste 4DX-zalen in Nederland. Het publiek was enthousiast over de revolutionaire, vierdimensionale bioscoopervaring. De zalen zijn vrijwel voortdurend uitverkocht. Daarom opent Pathé in Nederland dit jaar nog eens drie 4DX-zalen. De zalen gaan open in Pathé Scheveningen (eind oktober), Pathé Eindhoven (eind november) en Pathé Maastricht (medio december).

Pathé is het enige bioscoopconcern in Nederland dat 4DX vertoont. Het revolutionaire systeem brengt de bioscoopervaring met de nieuwste technieken naar een hoger, vierdimensionaal niveau. Twintig effecten – bewegende stoelen, weersimulaties en geuren – lopen perfect synchroon met de actie op het scherm en geven je bijvoorbeeld een gevoel van door de regen lopen, vliegen of duiken. Bij 4DX bekijk je niet alleen een film, maar ervaar je hem levensecht. Daar kunnen de bezoekers inmiddels over meepraten.

Een van onze teamleden was in december bij de opening van de zaal in Rotterdam. Lees hier het artikel waarin hij vertelt over zijn bevindingen. Wat vind jij van 4DX? We zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Stuur gerust een mail of reageer via Facebook.