Uwe Boll weggepest uit de filmwereld

IN DE SPOTLIGHT

Zoals jullie misschien al hebben gelezen is de beruchte Uwe Boll gestopt met het maken van films. De Duitse regisseur gaf aan dat er geen markt voor zijn werk lijkt te zijn. Toch wordt er al een lange tijd gespeculeerd over een heel ander achterliggend motief. Het bleek namelijk dat de beste man een tijdje geleden de onderstaande tweet heeft gepubliceerd:

screen-shot-10-30-16-at-01-49-am

In werkelijkheid was het als grap bedoeld. Ofja, een actie van een dronken Duitser. Toch waren er maar weinig mensen die de Duitse humor van de tweet in konden zien. Rapper en acteur Ice Cube nam het bericht volledig serieus en plaatste als eerste een antwoord:

Uwe Boll

Hierop kon actieheld Arnold Schwarzenegger natuurlijk niet achterblijven. Hij gaf aan auditie te doen in China als Boll zou stoppen met zijn films:

screen-shot-10-30-16-at-03-35-pm

Uiteraard moest George Lucas zich er ook mee bemoeien. Hij was namelijk nog steeds beledigd omdat Boll het niet toestond dat hij de special effects van zijn film House of the Dead digitaal zou bewerken.

uwe boll

Uiteindelijk werd het Uwe allemaal teveel. Hij vond het zeer kwetsend dat iemand beweerde dat zijn films nog slechter waren dan Howard the Duck. Bovendien wilde de Duitse regisseur Schwarzenegger ook weleens in een Chinese film zien. Chinees met een Oostenrijks accent…dat leek hem wel lachen. Tevens keek hij ook erg uit naar de Terminator Musical. Dit waren voor hem genoeg redenen om een video te posten waarin hij aangaf te willen stoppen als de aankondigingen in bovenstaande tweets werden uitgevoerd.

Ice Cube in moderne Oliver Twist musical

Ice Cube had niet verwacht dat hij de rol daadwerkelijk zou krijgen.

Achteraf deed Ice Cube auditie voor een Oliver Twist musical en kreeg tot zijn verbazing ook de rol. Arnold Schwarzenegger ging naar China, en ook hij mocht een contract tekenen. George Lucas wist bij Indiana Jones vandaan te blijven en Tim Miller wilde het geheel nog eens aanmoedigen door Deadpool 2 te verlaten. Dit zorgde ervoor dat Uwe Boll ook daadwerkelijk moest stoppen met regisseren. Het is nog niet bekend of hij nog wel meedoet aan Fuck Marvel.

Martijn Pijnenburg

Disclaimer: In de Spotlight is een rubriek van satirisch nieuws dat eens in de week op Filmhoek.nl verschijnt. Dit bericht is 100% fictief en is enkel bedoeld voor vermaak.

Leave a Comment

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box