REKINDLE interviews | Dutch Comic Con

REKINDLE interviews @Dutch Comic Con - DAFR

REKINDLE is Nederland’s eerste science-fiction/fantasy speelfilm, met een hoofdrol voor model en actrice Stefanie Joosten. Op 2 april werd de Kickstarter campagne gelanceerd om de productie van de film mogelijk te maken. De Filmhoek.nl redactie bezocht op 25 en 26 maart de Dutch Comic Con om verslag te doen van de film. Lees hier meer over de campagne.

Stefanie Joosten bezocht voor de tweede keer de Dutch Comic Con in Utrecht. Deze keer was ze er ter promotie van haar nieuw project REKINDLE. Ook Filmhoek.nl zette de traditie voort, met een nieuw interview.

Regisseur Callum Stamp & producer Tom Ruys waren ook aanwezig tijdens Dutch Comic Con ter promotie van REKINDLE.

De film wordt momenteel geproduceerd in Amsterdam en is het beste te vergelijken met een kruising tussen de fantasierijke, middeleeuwse sfeer van Game of Thrones en het grootse science-fiction avontuur van Star Wars. REKINDLE is geschreven en geregisseerd door Callum Stamp (Dromers, 2015) en de opnames van de film staan gepland voor 2017, zodra financiering voor de productie rond is. De crew van de speelfilm bestaat uit meer dan 300 gedreven creatievelingen, die stuk voor stuk vrijwillig meewerken om deze fantasierijke droom tot een realiteit te maken.

Dutch Angle Film Reports wordt geproduceerd door YOUNG GUNS MEDIA (http://www.younggunsmedia.nl).

GESCHREVEN DOOR

Sandro Algra

BEKIJK OOK