Samuel L. Jackson en Cobie Smulders in Spider-Man: Far From Home

Marvel Cinematic Universe veteranen Samuel L. Jackson (The Hitman’s Bodyguard) en Cobie Smulders (How I Met Your Mother) zullen naast Tom Holland te zien zijn in Spider-Man: Far From Home. Dit meldt Vulture.

De twee zijn al meer dan een decennium aan de franchise verbonden. Jackson zijn eerste verschijning als de directeur van S.H.I.E.L.D. Nick Fury was in Iron Man in 2008 en Smulders verscheen voor het eerst als Maria Hill in de MCU-crossover van The Avengers in 2012. De twee waren eerder dit jaar te zien in Avengers: Infinity War, waarin ze door Thanos samen met vele andere leden van de Avengers het lootje legden.

Kevin Feige, president van Marvel Studios, bevestigde eerder dat Peter Parker in het vervolg New York zal verlaten en zich in een Europees avontuur in Londen zal storten, in de nasleep van Avengers: Infinity War en Avengers 4.

Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Okja) zal de rol spelen van superschurk Mysterio en Michael Keaton zal wederom te zien zijn als Adrian Toomes/The Vulture.  Daarnaast zien we ook de terugkeer van Zendaya als Michelle Jones, Marisa Tomei als Aunt May en Jacob Batalon als Ned.

Spider-Man: Homecoming schrijvers Chris McKenna en Erik Sommers zullen de sequel ook schrijven. MarvelSpider-Man: Far From Home wordt geregisseerd door Jon Watts. De film staat gepland voor 5 juli 2019 en is de aftrap van de vierde fase van het Marvel Cinematic Universe!