The Hitman’s Wife’s Bodyguard foto herenigt Reynolds, Jackson & Hayek

The Hitman’s Bodyguard acteurs Ryan Reynolds (Deadpool), Samuel L. Jackson (Captain Marvel) en Salma Hayek (Drunk Parents) zijn herenigd op de set van het vervolg The Hitman’s Wife’s Bodyguard. De nieuwe behind-the-scenes foto werd door Reynolds gedeeld op zijn Instagram. Bekijk de foto hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Two Guys, A Girl and—OH MY GOD WHAT THE FUCK? Here we go again… #HitmansWifesBodyguard @salmahayek @samuelljackson

Een bericht gedeeld door Ryan Reynolds (@vancityreynolds) op

In de eerste film krijgt de beste bodyguard van de wereld een nieuwe klant: een huurmoordenaar die hem in het verleden, herhaaldelijk, bijna heeft gedood. De twee hebben een ontzettende hekel aan elkaar, maar komen wegens omstandigheden aan elkaar vast te zitten in een race tegen de klok. Ze hebben 24 uur de tijd om naar Den Haag te komen terwijl ze achtervolgd worden door een Oost-Europese dictator (Gary Oldman) en een golf aan slechteriken. De film was een aardig succes aan de box office en wist met een budget van $30 miljoen wereldwijd een bedrag van $176 miljoen op te halen.

Het vervolg volgt Michael Bryce terwijl hij door de personages van Jackson en Hayek wordt ingehuurd om hen op een missie langs de Amalfikust te vergezellen. The Hitman’s Wife’s Bodyguard wordt opnieuw geregisseerd door Patrick Hughes en het scenario is afkomstig van Tom O’Connor.

Matt O’Toole van Millenium Media en Les Weldon van Campbell Grobman Film produceren het vervolg.