Toch nieuwe Harry Potter and the Cursed Child-films in de maak?

Al enkele jaren gaan er geruchten over een filmversie van het theaterstuk Harry Potter and the Cursed Child. Tot nu toe ging het steeds om geruchten van anonieme bronnen, maar nu heeft bedenkster J.K. Rowling zelf olie op het vuur gegooid met een mysterieuze tweet. Deze kun je hieronder bekijken.

De tekst gaat gepaard met een nieuw logo voor de Broadwayshow Harry Potter and the Cursed Child. Wat de cryptische boodschap precies inhoudt is niet duidelijk. De fans begonnen hierdoor al druk te speculeren of Warner Bros. nu dan toch eindelijk de rechten van het theaterstuk heeft gekocht en er een film aan zit te komen.

In The Cursed Child wordt een verhaal verteld over Albus Potter en Scorpius Malfoy, de kinderen van Harry en Draco. In het stuk proberen de jongelingen Cedric Diggory te redden van zijn lot.

Eerder kwam ook de website WeGotThisCovered met het gerucht dat er Harry Potter-films in de maak zouden zijn mét de originele cast. Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson zouden terugkeren om de tweedelige productie Harry Potter and the Cursed Child te verfilmen. Het bericht wordt ondersteund door de fansite MuggleNet. Warner Bros. zou de rechten hebben gekocht van Rowling.

Voorlopig ontkennen vertegenwoordigers van The Cursed Child NYC dat er wordt gewerkt aan een verfilming.