Trailer en poster Bellevue met Anna Paquin

WGN America heeft vandaag aangekondigd dat het drama Bellevue op 23 januari van start zal gaan. Het netwerk heeft tevens de eerste poster en trailer vrijgegeven, welke je hieronder kunt bekijken.

[youtube NvGzao02LlU]
Trailer en poster Bellevue met Anna Paquin

De achtdelige serie heeft hoofdrollen voor Anna Paquin, Shawn Doyle, Allen Leech, Madison Ferguson, Sharon Taylor, Billy MacLellan, Vincent Leclerc, Janine Thériault, Joe Cobden, Victoria Sanchez en Sadie O’Neil. Paquin fungeert tevens als uitvoerend producent, tezamen met bedenkers en showrunners Jane Maggs (The Offering) en Adrienne Mitchell (Bomb Girls, Durham County).

In een klein blauw gekleurd dorpje met veel ‘goede mensen’ die op de ‘juiste manier leven’ en nemen het op zich; om ervoor te zorgen dat de buren dat ook doen. Detective Annie Ryder is een agent, die door haar intense en brutale persoonlijkheid, altijd op gespannen voet heeft gestaan met haar woonplaats. Wanneer een transgender tiener vermist wordt, duikt Annie in deze zaak om er achter te komen; dat vals spel suggereert, ze bevindt zichzelf in een moeilijke positie als ze vermoeden van verdenking heeft met mensen die ze al haar hele leven heeft kent. Zoals het geval, trekt het haar steeds verder weg van haar familie en ook wordt ze geconfronteerd met een mysterieus persoon uit haar verleden, die met verontrustende antwoorden komt en een angstaanjagende behoefte heeft om in haar hoofd binnen te komen.

Bellevue is een Canadese misdaadserie en ging in première op 20 februari 2017.