Trailer When We First Met met Adam Devine en Alexandra Daddario

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven van When We First Met, een romantische komedie met Adam Devine, Alexandra Daddario en Robbie Amell. Deze kun je hieronder bekijken. We zien hoe iemand denkt een liefde aan de haak te hebben geslagen, maar belandt in plaats daarvan in de vriendenzone.

[youtube d2sJNee7FQ4]

Trailer When We First Met met Adam Devine en Alexandra Daddario

Noah brengt een perfecte avond door met de knappe Avery, het meisje van zijn dromen, maar ontdekt weldra dat zij in hem enkel een goede vriend ziet. De drie jaren daarop blijft hij zich afvragen wat er verkeerd is gegaan, terwijl Avery op het punt staat te gaan trouwen met Ethan. Het geluk staat echter aan Noah’s zijde, want wanneer hij plaats neemt in een fotohokje en wenst dat hij die perfecte avond wil overdoen, krijgt hij zijn zin. Noah besluit zijn slag te slaan en deze keer alles wel goed te doen, zodat Avery verliefd op hem wordt. Makkelijk gaat dat echter niet…

When We First Met zal vanaf 9 februari te zien zijn op Netflix en wordt geregisseerd door Ari Sandel (The DUFF). Het scenario is geschreven door John Whittington (The LEGO Batman Movie).