Trailer voor Netflix’s Extinction met Michael Peña

Netflix heeft zojuist de officiële trailer vrijgegeven voor de aankomende sci-fi film Extinction. Bekijk de trailer hieronder, samen met de nieuwe poster.

Extinction

Een arbeidersvader uit de toekomst wordt geconfronteerd met terugkerende dromen van vernietiging door een onbekende kracht. Wanneer zijn ongewenste nachtmerries zijn relatie met zijn familie beginnen te beïnvloeden, beseft hij al snel dat ze de sleutel kunnen zijn tot een vreselijke realiteit, omdat een meedogenloze buitenaardse aanval de aarde begint te vernietigen. Naarmate de aanval van de indringers vordert, wordt hij gedwongen zowel de kracht te vinden om zijn gezin te beschermen als om te begrijpen wie hij werkelijk is.

De film heeft hoofdrollen voor Michael Peña (Ant-Man and the Wasp), Lizzy Caplan (Masters of Sex), Mike Colter (Marvel’s Luke Cage) en Israel Broussard (Happy Death Day).

Extinction is geregisseerd door Ben Young (Hounds of Love) en geschreven door Spenser Cohen (The Driver). Todd Lieberman (Beauty and the Beast), David Hoberman (Wonder) en Alex Young (Hitman: Agent 47) zijn de producenten van de film.

Extinction is vanaf 27 juli 2018 te zien op Netflix.