‘Valentijn’ posters voor Deadpool

Er zijn weer enkele posters voor Deadpool verschenen. Wel zijn het posters in een ‘Valentijn’ thema die je het gevoel geven dat Deadpool een romantische komedie gaat worden. Waarschijnlijk zullen er nog vele van zulke promo’s en tv-spot’s volgen, aangezien de film binnenkort te zien is in de bioscoop. Bekijk de ‘misleidende’ posters hieronder.

valentijn poster deadpool

valentijn posters voor deadpool

valentijn posters voor deadpool

filmhoek valetijn deadpool

Deadpool is het oorsprongsverhaal van de voormalig Special Forces operative, die nu huurling geworden is en onder de naam Wade Wilson door het leven gaat. Een experiment maakt dat hij versneld kan genezen en daarop neemt hij alter ego Deadpool aan. Bewapend met zijn nieuwe krachten en een duister gevoel voor humor, jaagt Deadpool op de man die zijn leven bijna verwoest had.

Hoofdrollen zijn er voor Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Gina Carano, T.J. Miller, Ed Skrein, Brianna Hildebrand en Rachel Sheen. Deadpool wordt geregisseerd door Tim Miller naar een script van het Zombieland-duo Rhett Reese en Paul Wernick. Deadpool is te zien vanaf 11 februari 2016.