​Netflix deelt Outtakes van Gillian Anderson’s instructievideo’s uit Sex Education

In januari verloren kijkers hun hart aan Sex Education en de studenten van Moordale High School. De serie werd een grote hit, naar schatting keken meer dan 40 miljoen huishoudens de titel binnen de eerste vier weken. De serie zat vol met memorabele scenes, waaronder Jean’s courgette video. Nu heeft Gillian Anderson een langere versie van die video gedeeld en deze kun je hieronder bekijken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Should have seen what I did with the tomato. ??? #bts regram @sexeducation @netflixuk

Een bericht gedeeld door Gillian Anderson (@gilliana) op

Eerder werd bekend dat Netflix acht nieuwe afleveringen gaat maken van de serie Sex Education. De productie voor het tweede seizoen staat gepland voor dit voorjaar in het Verenigd Koninkrijk. Bekijk hieronder de aankondiging.

 

In Sex Education maken we kennis met Otis Milburn, een onervaren en sociaal onhandige scholier die bij zijn moeder, een sekstherapeut, woont. Omringd met handleidingen, video’s en saaie gesprekken over seks, is Otis ongevraagd expert geworden op dit gebied. Wanneer op school zijn thuissituatie bekend wordt, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om populairder te worden. Samen met Mauve, een bijdehante it-girl, zet hij een underground kliniek voor sekstherapie op om de soms vreemde maar bijzondere problemen van zijn medeleerlingen aan te pakken. Door zijn eigen seksuele analyses beseft Otis dat hij misschien zelf ook wel therapie nodig heeft.

De cast bestaat onder andere uit Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee-Lou Wood en Connor Swindells.