Olivia Munn deelt weer een Psylocke foto

Actrice Olivia Munn heeft weer een foto van haarzelf als mutant Psylocke uit X-Men: Apocalypse vrijgegeven. Deze foto is hieronder te bekijken. Psylocke is een mutant met telekinetische krachten en daarnaast een ervaren vechter. Ze was kort te zien in X-Men: The Last Stand, waarin ze gespeeld werd door Mei Melançon.

olivia munn psylocke filmhoek

Olivia Munn als Psylocke

Sinds het bestaan van de mensheid wordt Apocalypse gezien als een god. Hij is de eerste en meest krachtige mutant uit Marvels X-Men universum. Door krachten van andere mutanten over te nemen is hij onsterfelijk en onoverwinnelijk geworden. Als hij duizenden jaren later ontwaakt is hij gedesillusioneerd over de wereld die hij aantreft. Hij verzamelt een groep krachtige mutanten om zich heen om een nieuwe wereldorde te creëren.

X-Men: Apocalypse wordt geregisseerd door Bryan Singer. Terugkerende castleden zijn James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer LawrenceNicholas Hoult, Rose Byrne en Evan Peters. Nieuwe toevoegingen zijn Oscar Isaac, Alexandra Shipp, Sophie Turner, Tye Sheridan, Kodi-Smit McPhee, Ben Hardy, Lana Condor en Olivia Munn. X-Men: Apocalypse draait vanaf 19 mei 2016 in de bioscopen.