3 gratis Nederlandse films kijken

Naast grote Hollywood blockbusters zijn er ook zogeheten onafhankelijke films. Dit zijn kleinere producties, soms gemaakt door net beginnende filmmakers. In dit artikel hebben we 3 films verzameld waarvan wij vinden dat ze de moeite waard zijn.

Gratis Nederlandse films kijken

Hieronder 3 films welke wij de moeite waard vonden.

Killer Carnival

De horrorfilm Killer Carnival is een project van Benjamin van den Dool en Danny Heijnekamp. Er is veel aandacht besteedt aan sfeer en decors, wat de film ten goede doet. Ook doen de acteurs goed hun best, wat resulteert in leuke personages.

Ook heeft de film een rol voor Duncan Meijering, die in vele Nederlandse films en reclames te zien is.

On Air

In On Air zien we een populaire radio-DJ het slachtoffer worden van een sadistische beller. Het concept achter deze film is wellicht niet nieuw, maar de uitvoering wel. De film is wellicht wat kort, maar dat maakt het wel extra laagdrempelig.

Woensdag

Ben jij een film van foute B-films, die je niet te serieus hoeft te nemen? Geef dan Woensdag een kans. Dit is een Nederlandse low-budget slasher welke verrassend creatief in elkaar zit. Het acteerwerk is niet hoogstaand, maar buiten dat is hij prima te kijken. Met name voor mensen die ook ooit de ambitie hebben gehad om in de achtertuin een horrorfilm op te nemen.

Wel moeten we zeggen dat Woensdag zo’n 14 jaar ouder is dan de andere films in dit lijstje. Kijkers die geen low-budget / oude films gewend zijn kunnen beter eerst aan bijvoorbeeld On Air beginnen.

 

VOLG ONS

Wil jij op de hoogte blijven van ander film, serie en streaming nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter