9-1-1 seizoen 4 vanaf 10 maart te zien op Fox

9-1-1 seizoen 4 zal vanaf 10 maart te zien op Fox. Bekijk hieronder alvast de trailer. In de Amerikaanse hitserie 9-1-1 krijg je een intense kijk in de chaotische wereld van de hulpdiensten. Met als gevolg de meest zenuwslopende, angstaanjagende of liefdevolle momenten.

9-1-1 seizoen 4

9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven. Het is dan ook vaak lastig om dit werk te combineren met hun eigen leven. Onder andere agente Athena Grant, commissaris Bobby Nash en brandweerman Evan “Buck” Buckley riskeren elke dag weer hun eigen leven om dat van anderen te kunnen redden.

9-1-1 is een Amerikaanse drama-/actieserie van de zender FOX. De serie ging in première op 3 januari 2018. De serie is mede gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Ryan Murphy naast Brad Falchuck en Tim Minear die als showrunner dienen.

De serie heeft rollen voor Angela Bassett (American Horror Story, Black Panther), Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Rockmond Dunbar, Jennifer Love Hewitt, Connie Britton, Ryan Guzman, Corinne Massiah, Marcanthonee Jon Reis.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter