9 Romantische films en series op Prime Video

Om helemaal in het thema te komen van Valentijnsdag, hebben wij een lijstje opgesteld met de beste romantische films en series op Prime Video waar je bij kan wegdromen.

Romantische films op Prime Video

I Want You Back

Peter en Emma zijn totale vreemden, maar wanneer ze elkaar ontmoeten, is er één ding dat hen onmiddellijk bindt: ze werden beiden onverwacht in hetzelfde weekend gedumpt door hun partners, Anne en Noah. Zoals het gezegde luidt, “misery loves company,” maar hun medeleven verandert in een missie wanneer ze op sociale media zien dat hun exen gelukkig verder zijn gegaan naar nieuwe liefdes, Anne met Logan en Noah met Ginny.

Doodsbang dat ze als dertigers hun kans op een lang en gelukkig leven hebben verspeeld, en geschokt door het vooruitzicht dat ze opnieuw moeten beginnen, smeden Peter en Emma een wanhopig complot om de liefdes van hun leven terug te winnen.

Regie: Jason Orley
Hoofdrollen: Charlie Day, Jenny Slate, Scott Eastwood, Manny Jacinto, Clark Backo, Gina Rodriguez, Mason Gooding, Dylan Gelula, Jami Gertz, Isabel May en Luke David Blumm

Time is Up

Time is Up

Vivien en Roy zijn twee tieners die sterk twee verschillende persoonlijkheden lijken te hebben. Vivien is een getalenteerde studente met een passie voor natuurkunde die graag een plaats wil bemachtigen op een prestigieuze Amerikaanse universiteit. Ze leeft haar leven als een wiskundige formule en dit drijft haar ertoe haar eigen geluk te zien als iets dat moet worden uitgesteld tot in de toekomst. Roy is een jongeman met problemen, gekweld door een jeugdtrauma dat hem onophoudelijk lijkt te achtervolgen, waardoor zijn dromen voortdurend in rook opgaan. Maar zelfs exacte wetenschappen hebben hun variabelen en zoals altijd slaagt het leven erin om gebeurtenissen op verrassende en onverwachte manieren met elkaar te verweven.

Regie: Elisa Amoruso
Hoofdrollen: Bella Thorne, Benjamin Mascolo, Sebastiano Pigazzi, Bonnie Baddoo, Emma Lo Bianco, Giampiero Judica, Roberto Davide, Nikolay Moss en Linda Zampaglione

 

Modern Love

Het achtdelige tweede seizoen van de populaire serie Modern Love brengt een verzameling verhalen over relaties, connecties, verraad en onthullingen, tot leven. Elke aflevering laat de liefde zien in al zijn gecompliceerde en mooie vormen, allemaal geïnspireerd op ware gebeurtenissen uit de geliefde New York Times-column: Modern Love. Een oude vlam wordt opnieuw aangewakkerd. Een test van vrienden vs. geliefden. Een nachtmeisje en haar dagjongen. Een romance met de ex van een ex. Een one night stand. Een onmogelijke belofte. Een geest van een verloren geliefde. Een verkenning van seksualiteit.

Het tweede seizoen van Modern Love bevat een sterrencast van acteurs, waaronder Gbenga Akinnagbe, Lucy Boynton, Tom Burke, Zoë Chao, Minnie Driver, Grace Edwards, Dominique Fishback, Kit Harington, Garrett Hedlund, Tobias Menzies, Sophie Okonedo, Zane Pais, Anna Paquin, Isaac Powell, Marquis Rodriguez, en Lulu Wilson.

The Map of Tiny Perfect Things 

Gebaseerd op de korte film van Levv Grosman, verteld The Map Of Tiny Perfect Things het verhaal van de snelle tiener Mark, die naar volle tevredenheid iedere dag in dezelfde tijdcirkel leeft. Zijn leven staat op zijn kop als hij een meisje ontmoet dat ook vastzit in dezelfde tijd-lus. Mark en Margaret vormen een magnetisch partnerschap en gaan op zoek naar alle kleine dingen die deze ene dag perfect maken. Wat volgt is een liefdesverhaal met een fantastische draai, als de twee worstelen om uit te vinden hoe zij aan hun nooit eindigende dag kunnen ontsnappen.

Hoofdrollen: Kathryn Newton, Kyle Allen, Jermaine Harris, Anna Mikami, Josh Hamilton en Cleo Fraser

Chemical Hearts

Als een eindejaarsleerling en romanticus valt voor een geheimzinnige nieuwe klasgenoten, komen ze gaandeweg onverwacht meer te weten over liefde, verlies en vooral over henzelf.

Regie: Richard Tanne
Hoofdrollen: Lili Reinhart, Austin Abrams

Palm Springs

Palm Springs volgt de zorgeloze Nyles en het gereserveerde bruidsmeisje Sarah die een toevallige ontmoeting hebben op een bruiloft in Palm Springs. Het wordt al snel ingewikkeld als het paar niet in staat is om te ontsnappen aan de locatie, zichzelf of aan elkaar.

Regie: Max Barbakow
Hoofdrollen: Andy Samberg, Cristin Milioti, J.K. Simmons, Meredith Hagner, Camila Mendes, Tyler Hoechlin en Peter Gallagher.

The Aeronauts

Het is 1862 wanneer ballonpiloot Amelia Wren samenwerkt met de grensverleggende meteoroloog James Glaisher om meer kennis over het weer te vergaren, en hoger te vliegen dan iemand ooit gedaan heeft.

Regie: Tom Harper
Hoofdrollen: Felicity Jones, Eddie Redmayne, Himesh Patel

With Love

De romantische komedieserie speelt zich af op meerdere feestdagen en is geschreven en gemaakt door Gloria Calderón Kellett. De serie volgt broer en zus Lily en Jorge Jr., op een missie om liefde te vinden. In elk van de vijf afleveringen navigeren Lily, Jorge Jr. en de hele Diaz familie door de hoogte- en dieptepunten van de liefde tijdens een andere feestdag gedurende het jaar: Kerstavond/Nochebuena, Oudejaarsavond, Valentijnsdag, onafhankelijkheidsdag, en Dia de los Muertos.

Brittany Runs A Marathon

De hilarische, uitbundige Brittany Forgler is ieders beste vriendin, behalve die van haarzelf. Haar gefeest, werkloosheid en giftige relaties halen haar in. Te arm voor een sportschool en te trots om hulp te vragen, is Brit ten einde raad, totdat haar buur haar zover krijgt een rondje in de wijk te lopen. Ze stelt een ondenkbaar doel: de New York City Marathon.

Regie: Paul Downs Colaizzo
Hoofdrollen: Jillian Bell, Michaela Watkins, Utkarsh Ambudkar

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter