A Babysitter’s Guide To Monster Hunting vanaf 15 oktober op Netflix

A Babysitter’s Guide To Monster Hunting is gebaseerd op de populaire boekenreeks en gaat op 15 oktober in première, alleen op Netflix. Als middelbare scholier Kelly Ferguson met tegenzin toezegt om met Halloween op te passen, wordt ze gerekruteerd door een geheim genootschap dat kinderen met speciale krachten beschermt tegen monsters. Bekijk hieronder alvast de trailer.

A Babysitter’s Guide To Monster Hunting op Netflix

Kelly (Tamara Smart) zit net op de middelbare school en heeft een bijbaantje als oppas. Als haar oppaskind tijdens Halloween wordt onvoerd, benadert een geheim genootschap haar om de kinderen te beschermen. Samen doen ze er alles aan om Jacob (Ian Ho) terug te krijgen.

A Babysitter’s Guide to Monster Hunting is een horrorfilm voor het hele gezin, geregisseerd door Rachel Talalay en gedistribueerd door Netflix. De film is geschreven door Joe Ballarini en is gebaseerd op zijn driedelige boektrilogie met dezelfde naam.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Felton, Indya Moore, Tamara Smart en Oona Laurence.

A Babysitter’s Guide To Monster Hunting is vanaf 15 oktober te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter