A Chiara vanaf 7 april in de Nederlandse bioscoop

In A Chiara valt de hechte familie van de 15-jarige Chiara uiteen als haar vader plots verdwijnt. De film draait vanaf 7 april 2022 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

A Chiara

A Chiara

Familie en vrienden van Claudio en Carmela komen samen om de achttiende verjaardag te vieren van hun oudste dochter Giulia. Er is een gezonde rivaliteit op de dansvloer tussen de jarige en haar vijftienjarige zus Chiara. Op het vrolijke feest is de hechte familie in een uitstekend humeur. Maar alles verandert de volgende dag wanneer Claudio’s auto wordt opgeblazen en hij verdwijnt. De familie zwijgt, maar Chiara wil koste wat kost weten wat er is gebeurd. Wanneer ze geheimen begint te ontrafelen over de banden van haar vader met de maffia, wordt ze gedwongen te beslissen wat voor toekomst ze voor zichzelf wil.

Met het spannende Italiaanse familiedrama A Chiara geeft regisseur Jonas Carpignano een originele kijk op het maffia-genre door de ogen van een vijftienjarig meisje. De film is het laatste deel van Carpignano’s veelgeprezen Calabrië-trilogie en ging in première in de Quinzaine des Réalisateurs-selectie in Cannes, waar A Chiara de Europa Cinemas Label Award won.

De cast bestaat uit namen als Swamy Rotolo, Claudio Rotolo, Grecia Rotolo.

De film is geschreven en geregisseerd door Jonas Carpignano.

De film beleefde zijn wereldpremière op het filmfestival van Cannes op 9 juli 2021, met zeer positieve recensies.

A Chiara is vanaf 7 april in de Nederlandse bioscoop te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter