A Quiet Place 3 in de maak met filmmaker Jeff Nichols

De wereldwijde pandemie heeft het langverwachte tweede deel van de horrorfranchise vertraagd, maar Paramount Pictures heeft grote plannen met het A Quiet Place-universum. Ze hebben namelijk schrijver/regisseur Jeff Nichols gestrikt voor A Quiet Place 3. Dat meldt Deadline.

Hoewel de originele co-schrijver/regisseur/acteur John Krasinski niet zal terugkeren naar het roer, zal Nichols’ script gebaseerd zijn op een origineel verhaalidee van de acteur. Paramount heeft duidelijk veel vertrouwen in het project, aangezien ze al een releasedatum voor 2022 hebben vastgesteld.

A Quiet Place 3

A Quiet Place Part II van schrijver en regisseur John Krasinski is het vervolg op de succesvolle horrorthriller uit 2018. De familie Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) heeft hun huis verlaten en moet de gevaren van de buitenwereld onder ogen komen. Het gevecht om te overleven moeten zij in stilte vervolgen nadat ze gedwongen worden zich op onbekend terrein te wagen. Ze komen er al snel achter dat de monsters die op geluid afkomen niet de enige dreigingen zijn die zich schuilhouden voorbij het zandpad.

Emily Blunt keert terug naast castleden Noah Jupe (Suburbicon, Wonder) en Millicent Simmonds (Wonderstruck). Golden Globe-genomineerde Cillian Murphy (Breakfast on Pluto) en Djimon Hounsou spelen ook een hoofdrol in het vervolg.

Oorspronkelijk gepland om afgelopen voorjaar uit te komen, is A Quiet Place Part II uitgesteld tot april 2021 vanwege het coronavirus.

A Quiet Place is voortgekomen uit een spec-script van Bryan Woods & Scott Beck dat werd herschreven door Krasinski. De film opende in april 2018 in de bioscoop en bracht wereldwijd meer dan $334 miljoen op met een budget van $17 miljoen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter