A Simple Favor 2 in ontwikkeling met Blake Lively & Anna Kendrick

A Simple Favor 2, een vervolg op de komediethriller uit 2018 is in de maak bij Amazon en Lionsgate, waarbij zowel Blake Lively als Anna Kendrick hun rollen opnieuw zullen spelen.

Volgens The Hollywood Reporter zal Jessica Sharzer – die het script van 2018 schreef – terugkeren om het vervolg te schrijven. Paul Feig keert ook terug om de film te regisseren nadat hij aan het origineel heeft gewerkt, en zal ook als de rol van producer op zich nemen naast Laura Fischer.

De film uit 2018 – die was gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2017 van Darcey Bell – vertelde het verhaal van een mama-vlogger (Kendrick) die probeert te helpen bij het oplossen van de verdwijning van haar nieuwe mysterieuze en elegante vriend (Lively). Hoewel zowel Lively als Kendrick terugkeren, is het onduidelijk hoe ze het einde van de eerste film zullen aanpakken, waarin Emily Nelson werd veroordeeld tot 20 jaar gevangenisstraf nadat werd onthuld dat ze achter een moord zat.

A Simple Favor 2

In de stijlvolle thriller A Simple Favor volgt mommy vlogger Stephanie (Anna Kendrick) een spoor van leugens om de waarheid achter de plotselinge verdwijning van haar vriendin Emily (Blake Lively) te achterhalen. Als de drukbezette Emily op een dag vraagt of haar zoontje na school even op kan worden gevangen door Stephanie is dat natuurlijk een kleine moeite. Maar Emily komt haar kind niet ophalen, neemt haar telefoon niet meer op en ook haar man en collega’s lijken geen idee te hebben waar ze is gebleven. Stephanie vermoedt dat er meer aan de hand is en betrekt haar vlogfans bij de zoektocht naar haar vriendin. Als ze dieper in de duistere geheimen van Emily’s verleden graaft komt ze terecht in een wereld waarin niets is wat het lijkt vol onverwachte gebeurtenissen en bedrog, geheimen en onthullingen, liefde en loyaliteit, moord en wraak.

De film heeft hoofdrollen voor Anna KendrickBlake LivelyHenry GoldingAndrew RannellsLinda CardelliniJean Smart en Rupert Friend. Het scenario is geschreven door Jessica Sharzer. Het verhaal is gebaseerd op het gelijknamige boek door Darcy Bell.

A Simple Favor wordt geregisseerd door Paul Feig. De originele film ging in première in september 2018 en was een matig succes aan de box office. Het verdiende iets meer dan $ 97 miljoen en debuteerde met sterke recensies van zowel fans als critici.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter