A Very British Scandal vanaf 22 april op Prime Video

Prime Video heeft de volledige trailer onthuld voor de aanstaande première van de BBC-serie A Very British Scandal, met in de hoofdrol Claire Foy en Paul Bettany. Het historische Britse drama is vanaf 22 april te zien.

De trailer van A Very British Scandal seizoen 2, die je hieronder kunt bekijken, belicht de rommelige en openbare scheiding tussen Margaret Campbell en Ian Campbell. Het geeft ons ook een voorproefje van het gecompliceerde begin van het paar en de tumultueuze relatie die zal leiden tot hun onvermijdelijke scheiding.

Het tweede deel van A Very British Scandal wordt geregisseerd door Anne Sewitsky op basis van een scenario geschreven door Sarah Phelps, met Chris Ballantyne als producer.

A Very British Scandal

A Very British Scandal op Prime Video

Het tweede seizoen concentreert zich op de echtscheiding van de hertog en hertogin van Argyll, een van de meest beruchte, buitengewone en brute rechtszaken van de 20e eeuw. Beroemd om haar charisma, schoonheid en stijl, domineerde Margaret de voorpagina’s toen de scheiding beschuldigingen van vervalsing, diefstal, geweld, drugsgebruik, omkoping en een expliciete polaroidfoto aan het licht bracht dat haar zou achtervolgen voor de rest van haar leven.

A Very British Scandal keert dit schandaal binnenstebuiten om het sociale en politieke klimaat van het naoorlogse Groot-Brittannië te onderzoeken, te kijken naar de houding ten opzichte van vrouwen en om te vragen of institutionele vrouwenhaat destijds wijdverbreid was. Terwijl haar tijdgenoten, de pers en de rechterlijke macht haar probeerden te belasteren, hield Margaret haar hoofd omhoog met moed en veerkracht.

De hoofdrollen worden gespeeld door Claire FoyPaul Bettany, Amanda Drew, Richard McCabe, Phoebe Nicholls, Camilla Rutherford, Timothy Renouf, Sophia Myles, Sophie Ward, Tim Steed, Katherine Manners, Richard Goulding, Jonathan Aris, Oliver Chris, Nicholas Rowe en Miles Jupp.

Uitvoerende producenten zijn Graham Broadbent, Pete Czernin, Diarmuid McKeown en Delyth Scudamore voor Blueprint Pictures, Lucy Richer voor de BBC, Sarah Phelps, Anne Sewitsky, Claire Foy, Kate Triggs en Dominic Treadwell-Collins.

A Very British Scandal is vanaf 22 april te zien op Prime Video.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter