Disneyfilm A Wrinkle in Time vanaf 4 juli eindelijk te zien in Nederland

Toen de Disneyfilm A Wrinkle in Time van regisseur Ava DuVernay (Selma, 13th) met Oprah Winfrey en Reese Witherspoon niet in de Nederlandse bioscoop verscheen, deed deze beslissing veel stof opwaaien. Fans waren teleurgesteld en er werd een petitie gestart om de film toch naar de Benelux te halen.

De petitie was tevergeefs, maar vanaf 4 juli is de film eindelijk te zien in Nederland, waaronder bij Pathé Thuis. Pathé Thuis is een (T)VOD-platform dat alle Nederlandse en buitenlandse bioscoopreleases zo snel mogelijk nadat ze uit de bioscoop zijn on demand aanbiedt. Naast A Wrinkle in Time is bijvoorbeeld ook de film als Bankier van het Verzet als één van de eerste bij de streamingsdienst te zien (24 juni).

De fantasyfilm vertelt het verhaal van Meg die op zoek gaat naar haar vermiste vader, een beroemde wetenschapper die geheime experimenten uitvoerde voor de overheid. Met hulp van drie magische figuren Mrs. Who, Mrs. Which en Mrs. Whatsit, haar broer en vriend reist Meg door het heelal om haar vader te redden. De film is geregisseerd door Ava DuVernay (Selma, 13th), die tweemaal werd genomineerd voor een Oscar. De cast bestaat uit o.a Oprah WinfreyReese WitherspoonMindy KalingChris PineGugu Mbatha-RawZach Galifianakis.

VOLG ONS

Wil je als eerste op de hoogte zijn van het laatste film– en serienieuws? Volg Entertainmenthoek dan op FacebookInstagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Nieuw series Netflix Instagram