Aanbod van streamingdienst SkyShowtime Nederland in gelekte trailer

Waaruit bestaat het aanbod van SkyShowtime Nederland? De streamingdienst SkyShowtime is een bundeling tussen de streamingdiensten Paramount+ en Peacock van Paramount en Comcast. 

De nieuwe streamingdienst SkyShowtime zal later dit jaar in Nederland lanceren. De exacte releasedatum en wat een abonnement gaat kosten is nog niet bekend. Deze informatie zal op een later tijdstip verschijnen. Tot op heden weten we verder nog weinig van de streamer. In een nieuwe gelekte YouTube trailer krijgen we nu een eerste blik op het aanbod van films en series op SkyShowtime. Tevens toont de trailer de logo’s van een aantal Nederlandse providers, zoals Ziggo, T-Mobile, KPN, Vodafone en Tele2. Bekijk de trailer hieronder.

SkyShowtime is een gezamenlijke streamingdienst van ViacomCBS en Comcast, twee van de grootste mediabedrijven in de Verenigde Staten. In de trailer zien we een aantal verwachte films en series van de streamingdienst voorbijkomen, waaronder Halo, The Lost City, Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Boss Baby: Family Business, Super Pumped: The Battle for Uber, Gangs of London, Nope, Despicable Me, The Wolf of Wall Street, Jaws, Indiana Jones, The Godfather, The Offer, 1883, Sing 2, Dora and the Lost City of Gold, Billions en Star Trek.

SkyShowtime Nederland aanbod

SkyShowtime Nederland is een samenwerking tussen Comcast Corporation en Paramount. De ​​nieuwe streamingdienst wordt gelanceerd in Nederland en meer dan 20 Europese landen. Via de nieuwe streamingdienst zal content te zien zijn van partijen als Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, Showtime, Paramount Pictures en Nickelodeon. Bij de start van de dienst zal er ruim tienduizend uur aan content beschikbaar zijn.

Wanneer verschijnt SkyShowtime in Nederland?

Een releasedatum voor SkyShowtime in Nederland is nog niet bekend. De releasedatum ligt ergens in 2022. Er zijn verder ook nog geen prijzen bekend gemaakt voor de nieuwe dienst. Naast Nederland wordt de dienst ook gelanceerd in onder andere Spanje, Slovenië, Slowakijke, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Tsjechië, Polen, Portugal, Roemenië en Servië.   

Het word steeds drukker op de streamingmarkt. Eerder verscheen ook HBO Max Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter