Aaron Taylor-Johnson is Kraven the Hunter in Spider-Man spin-off

Aaron Taylor-Johnson is gecast als de titulaire Spider-Man-schurk in Sony’s Kraven the Hunter-film. Zelfs na een samenwerking met Marvel Studios om Spider-Man opnieuw uit te vinden als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe, begon Sony Pictures opnieuw plannen te ontwikkelen voor meer Marvel-films in hun eigen universum. Deze inspanning begon met Venom in 2018 en heeft Venom: Let There Be Carnage en Morbius noh gepland om respectievelijk in 2021 en 2022 in de bioscoop te verschijnen. Sony’s ambities voor het Sony Pictures-universum van Marvel-personages reiken echter veel verder, aangezien verschillende andere Spider-Man personages films in ontwikkeling hebben.

Dit is niet de eerste keer dat Taylor-Johnson een stripboekpersonage speelt of een personage uit het Marvel-universum. Aaron Taylor-Johnson speelde eerder Kick-Ass in twee films gebaseerd op de Mark Millar-strip. Hij speelde daarnaast Pietro Maximoff, ook bekend als Quicksilver, in Avengers: Age of Ultron. Taylor-Johnson tekende een contract met meerdere films om het personage te spelen. Kraven the Hunter staat gepland om op 13 januari 2023 in de bioscoop te verschijnen.

Aaron Taylor-Johnson is Kraven the Hunter

Kraven the Hunter is een van de vele Spider-Man schurken waar Sony een solofilm voor wil maken. Dit nieuws komt na hevige geruchten dat Kraven de slechterik zou zijn in Spider-Man: No Way Home.

De regie van de film is in handen van J.C. Chandor, die eerder films als Margin Call en Triple Frontier maakte. Kraven the Hunter zal vanaf januari 2023 in de bioscopen te zien zijn.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter