Ace Ventura 3 in ontwikkeling bij Amazon Prime

Ace Ventura 3 is in ontwikkeling bij Amazon Prime door de schrijvers van Sonic the Hedgehog. Dit meldt Morgan Creek, het productiebedrijf van de franchise. De eerste Ace Ventura werd uitgebracht in 1994 en hielp bij de lancering van de carrière van acteur Jim Carrey tot een van de grootste Hollywood-namen van de jaren negentig. Een vervolg, Ace Ventura: When Nature Calls volgde snel het volgende jaar, en beide films worden algemeen beschouwd als klassiekers.

Hoewel Carrey sindsdien in een aantal andere succesvolle franchises en films heeft gespeeld, is hij nog steeds het best bekend voor het spelen van de gekke en onvoorspelbare huisdierendetective. Zijn catchphrases uit de franchise, waaronder ‘Alrighty then’, ‘lahoo-se-her’ en ‘don’t go in there’ blijven enkele van de meest herhaalde citaten in de filmgeschiedenis.

Ace Ventura 3

In een gesprek met Park Circus, zegt het team van Morgan Creek, het productiebedrijf achter de Ace Ventura-films, dat er actief wordt gewerkt aan een nieuwe film. Ze zeggen dat de franchise bij Amazon zal verschijnen als een belangrijke film. Je kunt hun volledige opmerkingen hieronder lezen:

“During COVID, audiences have been in love and are thrilled to have beloved characters brought back with new stories. Ace Ventura will see a new day at Amazon as a major motion-picture/theatrical with the Sonic the Hedgehog writers.”

De Sonic The Hedgehog-film uit 2020 is geschreven door Pat Casey en Josh Miller. Hierin speelde Jim Carrey de rol van Dr Robotnik tegenover een CGI Sonic, ingesproken door Ben Schwartz.

Hoewel fans van de films enthousiasts zullen zijn, moet gezegd worden Morgan Creek niet spreekt over Carrey. Ook is het niet duidelijk of Ace Ventura 3 een vervolg of een reboot zal zijn. De aanname en hoop is dat Carrey zal terugkeren.

Ace Ventura films

Ace Ventura is een fictief personage gemaakt door de Canadese scenarioschrijver Jack Bernstein. Ace werd gespeeld door Jim Carrey in de films Ace Ventura: Pet Detective, uitgebracht in 1994, en Ace Ventura: When Nature Calls, uitgebracht in 1995, en werd ingesproken door Michael Daingerfield in de televisieserie Ace Ventura: Pet Detective.

In de eerste film wordt de dierendetective Ace Ventura ingehuurd door Melissa Robinson om de mascotte van een footballteam terug te vinden. Ondanks zijn onorthodoxe methodes komt Ace op het spoor van de dader, maar deze is niet wie hij lijkt te zijn. In de tweede film is Afrika the place to be, waar de dierendetective een dier moet gaan redden waar hij een afschuwelijke hekel aan heeft; een vleermuis!

Ace Ventura Jr.: Pet Detective is een in 2009 voor de televisie gemaakt op zichzelf staand vervolg, zonder tussenkomst van hoofdrolspeler Carrey.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter