Achter de Attractie vanaf 16 juli op Disney Plus

Disney attracties over de hele wereld betoveren al generaties lang bezoekers op magische wijze. Om de release van de Disney speelfilm Jungle Cruise op 30 juli te vieren, geïnspireerd op de Disney attractie die in 1955 opende in Disneyland, zal op vrijdag 16 juli alle afleveringen van de nieuwste originele serie Achter de Attractie (originele titel Behind the Attraction) in première gaan.

Achter de Attractie vanaf 16 juli op Disney Plus

De 10-delige serie, verteld door Paget Brewster, geeft kijkers een exclusief kijkje ‘achter het gordijn’ van de meest geliefde attracties en bestemmingen in Disney Parks en Resorts over de hele wereld, van Jungle Cruise tot It’s a Small World tot de Haunted Mansion naar Star Wars: Galaxy’s Edge. Luister naar het unieke verhaal achter elk kasteel in de parken en leer hoe Disney Imagineers ze hebben ontworpen en gebouwd. Ontdek de fijne kneepjes van de transportsystemen in elk park en hoe het iconische Disneyland Hotel is ontstaan.

Achter de Attractie duikt in de rijke, verbazingwekkende geschiedenis van Disney Parken met behulp van archiefmateriaal en nooit eerder vertoonde beelden en foto’s om te onthullen hoe de attracties zijn ontstaan ​​en hoe ze in de loop der jaren zijn verfijnd naarmate nieuwe ideeën opduiken en technologie evolueert.

Brian Volk-Weiss, uitvoerend producent en regisseur, vertelde:

“Getting to work with Disney AND Seven Bucks has not only been the honor of my career, it was also a LOT of fun, which I hope people will feel when they watch the show!” 

Elke aflevering bevat zeldzame interviews met Walt Disney en exclusieve interviews met Disney legendes en tientallen vroegere en huidige Imagineers, waaronder Bob Weis, Jeanette Lomboy, Kim Irvine, Scott Trowbridge, Tom Fitzgerald, Scot Drake, Carmen Smith, Joe Rohde.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter